Yandex Metrica

Galatasaray gönderdiğine pişman oldu! Süper Lig'i sallayacak transfer için dev hamle

Galatasaray gönderdiğine pişman oldu! Süper Lig'i sallayacak transfer için dev hamle

Muslera'nın sakatlanmasının ardından İsmail Çipe'nin performansından memnun kalmayan Galatasaray, sezon başında GZT Giresunspor'a kiraladığı Okan Kocuk'un takıma dönmesi için girişimlere başladı.

Spor

23.01.2024, 18:41

Fernando Muslera'nın yaşadığı sakatlık sonrası kaleyi devralan ancak beklentilerin altında kalan İsmail Çipe, Galatasaray'da hayal kırıklığı yarattı.

İsmail Çipe'nin yerine kaleci arayışına giren Galatasaray, sezon başında Girsunspor'a kiralık olarak gönderdiği Okan Kocuk'u geri çağırıp kaledeki sorunu çözmek istiyor.

Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden 18 Temmuz'da yapılacak? Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden... Haberi Görüntüle

YÖNETİM ARADA KALDI

Giresunspor Yönetimi, kaleci sıkıntısı yaşayan Galatasaray'a, "Okan'a ihtiyacınız var mı? Eğer varsa bize önceden söyleyin ki önlemimizi alalım" teklifine sarı kırmızılı takımdan cevap alamayan yeşil beyazlılar, Galatasaray Yönetimi'nin Kasımpaşa maçı sonrası Okan Kocuk'u gönderin mesajıyla arada kaldı.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

DERBİ SONRASI GÖRÜŞÜLCECEK

Transfer yasağı olan ancak transfer döneminde bu yasağı açması beklenen Giresunspor ile Galatasaray, sarı kırmızılı takımın Trabzonspor ile oynayacağı mücadele sonrası Okan Kocuk'un dönüşü için bir araya gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading