Yandex Metrica

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 90 yıl sonra bir ilk! Icardi rekor kırdı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 90 yıl sonra bir ilk! Icardi rekor kırdı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçında unutulmaz bir tarih yazıldı. Mauro Icardi'nin golü, ezeli rekabetin en erken golü olarak kayıtlara geçerken, 90 yıl sonra bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yarıda kaldı.

Spor

12.04.2024, 18:26

Mauro Icardi, Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki performansıyla ezeli rekabette bir ilk yaşattı. Sadece 50 saniye içinde fileleri havalandırarak, derbide atılan en erken golü kaydeden oyuncu oldu. Bu rekor, 1984 yılında Mirza Seydic tarafından 55. saniyede kaydedilen golün üstüne çıktı.

Ali Koç'tan imza açıklaması: Kulüplerin arasına nifak tohumları ekti! Ali Koç'tan imza açıklaması: Kulüplerin arasına nifak tohumları ekti! Haberi Görüntüle

90 YIL SONRA BİR İLK

Maçın ardından tarih yazıldı. 90 yıl aradan sonra bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yarıda kaldı. İstanbul Ligi'nde oynanan maçın 1934 yılında yarıda kalmasının ardından, bu kez Süper Kupa maçı yarıda kaldı.

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN YARIDA KALAN 3. MAÇI

Fenerbahçe, tarihinde üçüncü kez bir maçı yarıda bıraktı. 1997-1998 sezonunda Trabzonspor ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında ve 2017-2018 sezonunda Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında benzer durumlar yaşanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading