Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan yılın transfer bombası! Cimbom dünya yıldızını kaptı

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getirmesinin ardından transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılılar orta saha için Arturo Vidal'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 22:10

Galatasaray'da Domenec Torrent'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından göreve Başlayan Okan Buruk, transfer için dünyaca ünlü yıldız Arturo Vidal'i radarına aldı. 

Galatasaray'da futbol direktörlüğe getirilen Cenk Ergün, canlı yayında açıklamalarda bulunmuştu. Ergün, "İlk etapta orta saha transferi için bir çalışmamız olacak" ifadelerini kullandıktan sonra sarı - kırmızılıların gündemine birçok isim gelmişti.

İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar? İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ 

Galatasaray, bir süredir Arturo Vidal transferi için temasa geçti.  Galatasaray, Arturo Vidal'in sözleşmesinde bulunan tek taraflı fesih bedelini ödemeyi kabul etti ve oyuncuyla ilgilenen Boca Juniors ile Inter Miami takımlarının önüne geçti.

Oyuncuyla prensip anlaşmasına varan sarı - kırmızılıların, bir dönem Barcelona, Juventus ve Bayern Münih'te de forma giyen Vidal'e yıllık 3 milyon euro'dan iki yıllık bir sözleşme sunduğu ve Şilili futbolcunun bu teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon 41 resmi maça çıkan ve şampiyonluğu son hafta Milan'a kaptıran Arturo Vidal, 2 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading