Yandex Metrica

Galatasaray'dan transfer bombası: Milli yıldız için görüşmeler başladı!

Galatasaray'dan transfer bombası: Milli yıldız için görüşmeler başladı!

Devre arası için kadrosunu takviye etmek isteyen Galatasaray, flaş bir isim için düğmeye bastı. Transfer girişimini milli formayı da giyen yıldız futbolcunun menajerlik şirketi duyurdu. İşte som dakika transfer haberinin detayları...

Spor

23.01.2024, 20:01

Yaklaşan ara transfer dönemi çalışmaları için kolları sıvayan Galaasaray'ın hedrefindeki isim belli oldu. Sarı-kırmızılı takım, Olimpik Marsilya'nın gözden çıkardığı ve kulüp aradığı Cengiz Ünder için temaslara başladı.

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Haberi Görüntüle

CİMBOM BONSERVİS ÖDEYECEK

Mearsilya menajeri Pablo Longoria'nın bu gelişme üzerine Galatasaray ile masaya oturduğu ve transfer için 'ileri' seviyede görüşmeler yaptığı kaydedildi. İki kulüp arasındaki müzakerelerin çok iyi gittiği vurgulanırken, transferin bonservisle biteceği kaydedildi. Cengiz Ünder'in de transfere sıcak baktığı kaydedildi.
Transfer gelişmesiyle ilgili Fransiz haber sitesi 'news365'e konuşan Cengiz Ünder'in menajerlik şirketinden bir yetkili, büyük bir Türk kulübüyle görüşyoruz diyerek isim vermeden tranfser girişimini doğruladı.

Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Haberi Görüntüle

BU SEZON SUSKUN

Geçen sezon Marsilya formasıyla 47 maça çıkıp 13 gol 6 asist rakamları yakalayan 25 yaşındaki Cengiz Ünder, bu sezon 17 maçta 625 dakika bulup 1 asist yapabildi.
Cengiz'in düşen sürelerinde Marsilya'nın geçen sene oynadığı 4-2-3-1 ve 4-3-3 sisteminden vazgeçip, Igor Tudor ile 3'lü savunmaya dönmesi olduğu belirtildi.

Altınordu altyapısından yetişen ve 2016 yazında 4.8 milyon euro karşılığında Başakşehir'e transfer olmuştu. 2017 yazında ise 14.25 milyon euro karşılığı Roma'ya giden Cengiz, 2020/21'de Leicester'da geçen kiralık döneminin ardından, 2021 yazında 8.4 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla Marsilya'ya transfer oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading