Yandex Metrica

Galatasaray'dan kiralık gitti ölümden döndü! İşte yürekleri ağza getiren o an

Galatasaray'dan kiralık gitti ölümden döndü! İşte yürekleri ağza getiren o an

Galatasaray'ın Charleroi'ye kiraladığı Valentine Ozornwafor, maç sırasında iki kez bilincini kaybetti. Charleroi kulübü, Ozornwafor'un durumunun iyi olduğunu ve gözlem altında tutulacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 18:51

Galatasaray'da dönemin teknik direktörü Fatih Terim tarafından transfer edilen ve Sporting Charleroi'ya kiralık olarak gönderilen Nijeryalı savunma oyuncusu Valentine Ozornwafor, Saint-Gilloise maçında yürekleri ağza getirdi.

22 yaşındaki Nijeryalı futbolcu futbolcu Valentine Ozornwafor, karşılaşmanın 46. dakikasında rakip oyuncu Dante Vanzeir ile girdiği ikili mücadele sonrasında adeta ölümden döndü.

Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Haberi Görüntüle

BOYNUNA YUMRUK YEDİ BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Dante Vanzeir, ikili mücadele esnasında Ozornwafor'un boynuna yumruk attı. Nijeryalı oyuncu, yediği yumrukla baygınlık geçirdi ve iki kez bilincini kaybetti. Apar topar hastaneye kaldırılan Valentine Ozornwafor'a yapılan tetkik ve tedavilerin ardından durumunun iyi olduğu ve gözlem altında kalacağı duyuruldu.

Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine attı Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine... Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA

Charleroi, resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; "Savunmamız Valentine Ozornwafor hakkındaki ilk haberler güven verici. Sahada iki kez bilincini kaybettikten sonra bilinci açık. Sarsıntı protokolüne göre gözlem altında kalacak"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading