Yandex Metrica

Galatasaray'dan dünya yıldızı için çok özel plan!

Galatasaray'dan dünya yıldızı için çok özel plan!

Gelecek senenin planlamasını şimdiden yapan Galatasaray'da yeni hedef Belçikalı dünyaca ünlü forvet Lukaku.

Spor

23.01.2024, 20:35

 auro Icardi için görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Chelsea’nin Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku’yu kadrosuna katmak istiyor. 

Sezon sonunda Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak için pazarlık yapacak olan sarı kırmızılılar bu girişimden sonuç alamazsa bonservisi Chelsea'de olan Lukaku'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçecek.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

GÜÇLÜ SANTRAFOR

Avrupa futbolunun en önemli santraforları arasında gösterilen 29 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon kiralık olarak forma giydiği İnter'de 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. Fiziksel üstünlüğü sayesinde rakip savunmacılara zor anlar yaşatan Lukaku son vuruşlardaki başarısıyla dikkatleri çekiyor.

Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

ŞU ANKİ DEĞERİ 55 MİLYON EURO

2021 yılında İnter'den Chelsea'ye tam 113 milyon euro bonservis ücretiyle transfer olan Lukaku'nun transfermarkt verilerine göre şu anki değeri 55 milyon euro.

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Haberi Görüntüle

581 MAÇTA 279 GOL ATTI

Belçikalı yıldız golcü Romelu Lukaku, kariyerinde 581 karşılaşmada görev aldı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 279 gol atarken 88 de asist yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading