Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan ayrıldı PSG'ye imza attı! Fransa basını bu transferi konuşuyor

Galatasaray'dan ayrıldı PSG'ye imza attı! Fransa basını bu transferi konuşuyor

Son dakika haberleri... Geçen sezon Galatasaray'da Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan sportif direktör Luis Campos, Paris Saint Germain ile anlaştı.

Spor

23.01.2024, 19:23

Geçen sezon Galatasaray'da danışmanlık yapan Luis Campos, Fransız devi PSG'nin yeni danışmanı oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Luis Campos'un Futbol Danışmanı olarak gelişininden dolayı mutluluk duyuyoruz. Luis Campos, Paris Saint-Germain profesyonel erkek takımının organizasyonu, işe alımı ve performansından sorumlu olacak." açıklamasında bulundu. 

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

PSG'DEN LUİS CAMPOS AÇIKLAMASI

Dünyaca ünlü futbol uzmanı Luis Campos, modern ve yenilikçi yaklaşımıyla tanınan, oyunun geliştirilmesinde ve iyileştirilmesinde öncüdür. Luis Campos, kariyeri boyunca futboldaki birçok büyük ismin performansına eşlik ederken, o zamandan beri dünya futbolunun önemli oyuncuları haline gelen yeni nesil yeteneklerin ortaya çıkmasını teşvik etti.

Futbolda her zaman en büyük yetenekleri kendine çeken kulüp, Luis Campos'un fikir, bilgi ve deneyimlerinden faydalanarak takımın yeni bir seviyeye ulaşmasına yardımcı olacak."

Göreve geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Campos,  "Futbol dünyasının en iddialı ve heyecan verici kulübü olarak gördüğüm Paris Saint-Germain'e katıldığım için çok mutluyum. Aynı vizyonu paylaşıyoruz, buna kesinlikle inandığım bir vizyon ve kulübün olağanüstü potansiyelini geliştirmek için çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading