Yandex Metrica

Galatasaray'da maaş krizi! Yıldız oyuncular kulübe ihtar çekti!

Galatasaray'da maaş krizi! Yıldız oyuncular kulübe ihtar çekti!

Son dakika haberleri... Galatasaray'da bazı oyuncuların maaş alamadığı iddiası gündemi salladı. Yeni sezon transferlerinden Lucas Torreira'nın menajeri harekete geçti.

Spor

02.03.2024, 21:27

Galatasaray'da yaşanan maaş krizi dikkat çekti.

Derbide Beşiktaş'ı 2-1 yenen Sarı-kırmızılı ekipte, geçen sene ve bu sezon takımda oynayan oyuncular maaşını alamadığı gerekçesiyle ihtar yoluna başvurdu.

YeniŞafak'ın haberine göre kulüp içerisinden alınan bilgiye göre; oyunculara bir süredir garanti maaş ödemesi yapılmıyor.

Son zamanlarda kadroya alınmayan Patrick Van Aanholt ve Erick Pulgar'dan sonra Uruguaylı Lucas Torreira'nın menajeri de sarı-kırmızılı kulübe ihtar çekti.

Menajerin, Galatasaray'ın ödemediği imaj hakları taksitleri için ihtar yoluna başvurduğu öğrenildi.

Öte yandan geçen sezon takımda oynayan Ryan Babel ve Sofiane Feghouli de geçmiş dönem alacakları için FIFA'ya başvurmuştu.

Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK DÜĞMEYE BASTI

Futbolculara maaş ödemelerini yapamayan başkan Dursun Özbek ve yönetimi, primlerle problemi çözmeye çalışıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş derbisi sonrası 250'şer bin TL prim ödemesi yaptı. Yıllık kazançları garanti olan oyuncular da prim ödemelerini memnuniyetle karşılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading