Yandex Metrica

Galatasaray'da Konyaspor mesaisi sürerken Mertens'in durumu belli oldu!işte muhtemel 11

Galatasaray'da Konyaspor mesaisi sürerken Mertens'in durumu belli oldu!işte muhtemel 11

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın tamamlanmasının ardından, gözler yeniden Süper Lig'e çevrildi.

Spor

23.01.2024, 20:38

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor'a deplasmanda kaybederek galibiyet serisi son bulan lider Galatasaray, yeniden galibiyet serisine başlama hesapları yapıyor. Teknik direktör Okan Buruk, takımından ligin 27'nci haftası oynanacak olan Adana Demirspor maçı için tam konsantre olmasını istiyor; yaşanan yenilginin izlerini silmek istiyor.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdman, topa sahip olma ve top kapma çalışmasıyla sona erdi.

Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

GÖZLER KEREM AKTÜRKOĞLU'NDA OLACAK

A Milli Takım'ın Ermenistan ile oynadığı maçta attığı golle galibiyeti getiren Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takımın Adana Demirspor ile oynayacağı maçta da goller atması bekleniyor. Kerem, bu sezon Galatasaray formasıyla 27 resmi maça çıktı, 8 gol ve 4 asiste imza attı.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

MERTENS FORMASINA KAVUŞUYOR

Öte yandan Galatasaray'da Dries Mertens sevinci yaşanıyor. Bir süredir sakatlığından dolayı takımdan uzak kalan ve dünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katılan Belçikalı yıldız, Adana Demirspor maçıyla birlikte sahalara geri dönüyor.Mertens'in yokluğunda özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan Okan Buruk, 10 numarasının sahalara dönmesiyle birlikte yeniden eski oyun planına dönmeyi hedefliyor.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim, Akadugbe, Toreria, Oliveria,Zaniolo,Mertens,Kerem,İcardi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading