Yandex Metrica

Galatasaray'da kaos! Abdürrahim Albayrak: Çok üzgünüm

Galatasaray'da kaos! Abdürrahim Albayrak: Çok üzgünüm

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın hayalleri suya düştü. Başkanlık seçimine aday olmak isteyen Albayrak'a yasak geldi.

Spor

23.01.2024, 19:05

Galatasaray'da 30 Nisan 2022 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda yeni başkan belli olacak.

Seçimde adaylığı söz konusu olan Abdürrahim Albayrak, daha önce içinde yer aldığı Mustafa Cengiz yönetiminin 2018-2019 döneminde ibra edilmemesi nedeniyle seçime aday olamadı.

Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile beraber iyi bir ekip oluşturdukları söylenen Albayrak'ın şimdilik görev yapamayacağı öğrenildi.

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Haberi Görüntüle

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK: KARARDAN ÖTÜRÜ ÇOK ÜZGÜNÜM

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Abdürrahim Albayrak, "İtiraz etmeyeceğim. Çünkü ben Galatasaray'da gerginlik olsun istemiyorum. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Galatasaray benim ailem. Galatasaray'a küskün olmam, kırgın olmam söz konusu olamaz. İtiraz süremiz de zaten geçti ama şu kadarını söyleyeyim, çok iyi bir ekip kurmuştuk. Bu karardan ötürü çok üzgünüm. Ekibim ile kesinlikle çok başarılı olurduk. Ne zaman ihtiyaçları olursa yardım etmeye hazırız. Şimdiden seçilecek arkadaşıma ve ekibine hayırlı olsun, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Loading