Yandex Metrica

Galatasaray Cristiano Ronaldo ile görüştü! Avrupa basını olay fotoğrafı konuşuyor

Galatasaray Cristiano Ronaldo ile görüştü! Avrupa basını olay fotoğrafı konuşuyor

Son dakika haberleri... Dünyaca ünlü spor sayfası 433, Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo'nun Galatasaray forması giydirilmiş fotoğrafını paylaştı.

Spor

24.04.2024, 21:10

Avrupa basını Cristiano Ronaldo'nun Galatasaray ile anılmasına kayıtsız kalmadı.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük, Manchester United'dan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo için Galatasaray'ın temasa geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Ronaldo ile temasa geçildi. Şaka değil cidden Galatasaray büyük düşünüyor. Şartlarını soruyor. Ronaldo ise Galatasaray’a teşekkür edip şu yanıtı veriyor: Galatasaray büyük bir kulüp ama Şampiyonlar Ligi’nde olmayan bir takıma gitmem”

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

433 RONALDO'YU PAYLAŞTI

Dünyaca ünlü 433 adlı spor sayfası, Cristiano Ronaldo'nun Galatasaray'a yazılması sonrası ses getiren bir paylaşım yaptı.

Kısa sürede yoğun etkileşim alan fotoğraf, Sarı-kırmızılı taraftarların büyük beğenisi kazandı.

Öte yandan Ronaldo, Galatasaraylı bir taraftarın "Come to Galatasaray" yorumunu sosyal medya hesabından beğendi. 

Dün gece itibariyle binlerce taraftarın Ronaldo'nın Instagram'da yer alan paylaşımlarına 'Come To Galatasaray' şeklinde yorumlar yaptığı görüldü.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading