Yandex Metrica

Galatasaray'a sürpriz teknik direktör! Türk hoca yuvaya dönecek mi?

Galatasaray'a sürpriz teknik direktör! Türk hoca yuvaya dönecek mi?

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yeni sezon görevden ayrılması beklenen Domenec Torrent'in yerine sürpriz bir isim gündeme geldi.

Spor

23.01.2024, 19:18

Galatasaray'da teknik direktör belirsizliği devam ediyor.

11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi iki aday Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun mevcut antrenör Domenec Torrent ile çalışmayacağı öğrenildi.

Göreve gelmesi halinde yabancı bir hoca getirmek istediği iddia edilen Eşref Hamamcıoğlu'nun Rudi Garcia ile görüştüğü belirtillmişti.

Bir diğer adaylardan olan Dursun Özbek'in ise Okan Buruk ve Fatih Terim ile görüşeceği kulislerde konuşulan bir iddia olarak ortaya atılmıştı.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A SÜRPRİZ HOCA

Fatih Terim ve Okan Buruk'un aksine Galatasaray'da gündeme Hatayspor'un hocası Ömer Erdoğan geldi.

Futbolculuğu döneminde formasını giydiği Sarı-kırmızılılara hoca olarak dönme ihtimali olan 45 yaşındaki hocanın sezon sonunda Hatayspor'dan ayrılabileceği iddia ediliyor.

Dursun Özbek'in yönetimde yer alan bazı isimlerin Okan Buruk ve Fatih Terim ile anlaşılmaması durumunda Ömer Erdoğan'a teklif yapılmasını önerdi.

Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Haberi Görüntüle

LÜTFİ SAVAŞ: ÖMER ERDOĞAN GİDECEĞİM DERSE ÖNÜNÜ KAPATMAYIZ

Hatayspor'un onursal başkanı olan Lütfi Savaş, geçtiğimiz günlerde görevden ayrılacağı Ömer Erdoğan ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı.

"Ömer Erdoğan ne kadar istiyorsa Hatayspor’da kalır. Eğer Avrupa’ya gideceğim derse önünü kapatmayız. Adama Traore’nin sözleşmesi bitiyor. Opsiyonu bitti. Eğer kalmak isterse anlaşırız ama şu an serbest kalacak gibi duruyor. 3 yıl sonra Avrupa’da yarışan bir Hatayspor göreceksiniz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading