Yandex Metrica

Galatasaray'a niyet Beşiktaş'a kısmet! Yıldız sol bek imzayı atıyor

Galatasaray'a niyet Beşiktaş'a kısmet! Yıldız sol bek imzayı atıyor

Son dakika haberleri... Rıdvan Yılmaz'ı İskoçya ekibi Glasgow Rangers'a satan Beşiktaş, Galatasaray'ın eski gözdesini renklerine bağlıyor. İşte o isim...

Spor

01.02.2024, 23:18

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gözler sol bek arayışlarına çevrildi.

Rıdvan Yılmaz'ı İskoçya ekibi Rangers'a satan Siyah-beyazlılar, alternatif olarak Kuzey Makedonyalı oyuncu Ezgjan Alioski'yi gözüne kestirdi.

Kariyerine Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'de forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de forma giymeye sıcak bakıyor.

Geçen sezon Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif alan Alioski, yıllık 2.5 milyon Euro maaş istediği gerekçesiyle transfer çıkmaza girmişti.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

ALIOSKİ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Fransız teknik direktör Valerien Ismael'in oynatmak istediği 3-4-3 oyun sistemine uygun olan milli futbolcunun Beşiktaş ile bu hafta görüşmesi bekleniyor.

Arap ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun menajerler aracılığla Beşiktaş'ta oynamak istediğini yönetime iletti iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading