Yandex Metrica

Futbolcusunu öpen Luis Rubiales'e hapis cezası şoku!

Futbolcusunu öpen Luis Rubiales'e hapis cezası şoku!

İspanya Futbol Federasyonu eski Başkanı Luis Rubiales, Kadınlar Dünya Kupası'nı kazandıklarında Jenni Hermoso'yu dudaklarından öperek dünya gündemine bomba gibi düştüşmüştü FIFA tarafından men cezası alan Rubiales bu defa da hapis cezasına çarptırılma riskinde.

Spor

11.04.2024, 18:44

İspanya Futbol Federasyonu eski Başkanı Luis Rubiales, Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanmalarının ardından futbolcuları olan Jenni Hermoso'yu dudaklarından öperek gündeme oturmuştu.

Tam bir skandal olan bu hareketin ardından başkanlığından olan Rubiales ayrıca FIFA'dan 3 yıl men cezası alarak uzaklaştırılmıştı. Bu gelişmelerin sonrasında yargılanan eski başkan için rekor ceza beklentisi gün yüzüne çıktı. 

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

2.5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

İspanyol medyasındaki bilgileri göre, Luis Rubiales'in dava dosyasında 2.5 yıl hapis isteneceği detayının yer aldığı öne sürüldü ve savcı tarafınan eski milli takım teknik direktörü Jorge Vilda'ya da suçlamalar yapıldı. Vilda'nın dışında milli takımda ve federasyonda yer alan birçok isme de suçlamalar yapıldı.

Gerekçe olarak ise Rubiales'in Jenni Hermoso'yu öpmesinin "rızaya dayalı" olduğu yönünde açıklamalar yapması için ısrarla aracılık ve baskı yapılması gösterildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading