Yandex Metrica

Fiyasko sonrası Jesus için kampanya başlatıldı: Gel kurtar bizi

Fiyasko sonrası Jesus için kampanya başlatıldı: Gel kurtar bizi

Brezilya'nın 2022 dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan'a elenmesinin ardından teknik direktör Tite görevinden istifa etti. Brezilya'nın başına kimin geçeceği merak konusu olurken adaylar arasında Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus var.

Spor

23.01.2024, 20:10

Dünya Kupası çeyrek final maçında Brezilya, Hırvatistan'a seri penaltı atışlarında 4-2 yenilerek turnuvaya veda etti. Hırvatlar ise adını yarı finale yazdırdı. Brezilyalı teknik direktörü Tite, görevinden istifa etti. Brezilya'nın başına kimin geçeceği merak konusu oldu.

Daha önce Flamengo'yu çalıştıran ve yakaladığı başarılarla adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jorge Jesus'un adı Brezilya ile anılıyor. 

Pendikspor'un sambacısı Galatasaray maçında yok Pendikspor'un sambacısı Galatasaray maçında yok Haberi Görüntüle

JESUS İÇİN KAMPANYA

Brezilya'da bazı sosyal medya kullanıcıları, takımın elenmesinin ardından adeta Jorge Jesus'un gelmesi için kampanya başlattı. Kullanıcılar Jesus'a 'Gel kurtar bizi' şeklinde mesajlar attı.

İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi Haberi Görüntüle

LİSTEDE 10 İSİM VAR

Brezilya’nın en önemli haber kanallarından Globo Esporte’nin iddiasına göre; Brezilya milli takımı teknik direktörlüğü için gündemde 10 isim var.

Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Haberi Görüntüle

JESUS DA DAYLAR ARASINDA

Listede Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus da var. Guardiola ve Sampaoli listenin başında yer alıyor. Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus bu iki isimle beraber en kuvvetli adaylar arasında gösteriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading