Yandex Metrica

Fırtına turu son maça bıraktı! Kızılyıldız-Trabzonspor: 2-1

Fırtına turu son maça bıraktı! Kızılyıldız-Trabzonspor:  2-1

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 5. hafta maçında deplasmanda Kızılyıldız'a 2-1 yenilerek, bir üst tura çıkma şansını evinde oynayacağı Ferencvaros maçına bıraktı.

Spor

23.01.2024, 19:59

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci haftasında deplasmanda Sırbistan ekibi Kızılyıldız'la karşılaştı.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ 

Karşılaşmanın ilk 15 dakikası dengeli geçerken, gol perdesi üst üste atılan gollerle açıldı. Önce 37. dakikada Kızılyıldız öne geçti. Umut Bozok'un hatalı pasında Bukari, topu Katai'ye aktardı. Bu futbolcu da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelerle buluşturdu ve skoru 1-0 yaptı.

Golden sadece 2 dakika sonra temsilcimiz Trabzonspor kazandığı duran top şansında Bakasetas'ın ceza alanı dışından sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta, baraja çarparak yerden seken top, kaleci Borjan'ın üzerinden filelere gitti ve ilk yarı bitmeden skoru 1-1 olarak eşitledi. 

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

ESKİ KARAGÜMRÜKLÜ SKORU TAYİN ETTİ

İlk yarı bu sonuçla sona ererken ikinci yarıda topun kontrolü Trabzonspor'da olsa 64. dakikada atağa çıkan Kızılyıldız'da yeniden sahneye çıkan Bukari'nin asistinde, bir dönem VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Aleksandar Pesic'in golüyle skor 2-1 oldu.

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Haberi Görüntüle

KIRILMA MAÇI TRABZON'DA

Maçın sonuna doğru Trabzonspor yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Bu sonuçla beraber Kızılyıldız puanını 6'ya çırarak Trabzonspor ile puanını eşitledi. Trabzonspor'un gruptan çıkma şansını gelecek hafta evinde oynayacağı Ferencvaros maçına bıraktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading