Yandex Metrica

Fırtına'dan müthiş geri dönüş! Kayserispor'u 2-1 mağlup etti

Fırtına'dan müthiş geri dönüş! Kayserispor'u 2-1 mağlup etti

Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Kayserispor ile Trabzonspor, Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda kozlarını paylaştılar. Bordo mavililer, 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1'lik skorla maçı kazanmayı başardı. Bordo - mavililere galibiyeti getiren golleri Bakasetas ve Umut Bozok'tan geldi.

Spor

23.01.2024, 19:53

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Trabzonspor'u konuk etti. Her iki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve bir golün geçersiz kılındığı maçta kazanan taraf konuk ekip Trabzonspor oldu.

Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 78. dakikada penaltıdan Bakasetas ve 83. dakikada Umut Bozok kaydetti. Kayserispor'un tek sayısı ise 24. dakikada Gavranovic'ten geldi.

Bu sonucun ardından üst üste ikinci galibiyetini alan Trabzonspor, puanını 16'ya yükseltti ve 4. sırada yer buldu. İki maçlık galibiyet serisi son bulan Kayserispor ise 12 puanla 8. sırada yer aldı.

Trabzonspor, gelecek hafta Kasımpaşa'yı konuk edecek. Kayserispor ise Ümraniyespor deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Haberi Görüntüle

GOL İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmanın 11. dakikasında Mame Thiam'ın bulduğu gol, VAR kontrolü sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Haberi Görüntüle

UĞURCAN'IN HATASINI GAVRANOVIC AFFETMEDİ

Maçın 24. dakikasında takımını atağa çıkarmak istyeyen Uğurcan Çakır, kendi yarı sahasında bir pas hatası yaptı. Çakır'ın tehlikeli bölgede topu kaybetmesinin ardından Mame Thiam, ceza yayı üzerindeki Gavranovic'i gördü. İsviçreli futbolcu, çalımlarla ceza sahasına girdi ve yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kaç kupa aldı? Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi?... Haberi Görüntüle

VAR UYARDI, BAKASETAS PENALTIDAN ATTI

Mücadelenin 78. dakikasında Onur Bulut ile Trezeguet'in girdiği ikili mücadele sonrası Mısırlı futbolcu yerde kaldı. VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen Ümit Öztürk, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bakasetas, takımına eşitliği getiren golü attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading