Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu Türkiye'yi seçecek mi? Kendisinden ilk açıklama

Ferdi Kadıoğlu Türkiye'yi seçecek mi? Kendisinden ilk açıklama

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu Royal Antwerp maçı öncesi milli takım tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

11.02.2024, 02:54

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Royal Antwerp maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu milli takım seçimi hakkında itiraflarda bulundu.

Zor bir karar sürecinde olduğunu aktaran 22 yaşındaki oyuncu, "Zor bir karar. 3 farklı milli takımı seçme imkanım var. Henüz karar vermedim, zor bir karar ama karar verdiğimde herkes görecektir" ifadelerini kullandı.

Antwerp maçına da değinen Kadıoğlu, "Olympiakos karşısında alınan sonucu yarın kazanarak telafi etmek istiyoruz. Biz, kulüp ve oyuncular için güzel bir maç olacak. Frey ve Samatta ile karşılaşacağız, onları tekrardan görmek güzel olacak. Umarım iyi bir sonuç alır ve Avrupa'da iyi bir iş çıkarırız. Şu anda bu pozisyonda oynuyorum, yeni hocamız beni burada istiyor. Bu pozisyonda kendimi rahat hissediyorum. İyi de bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Hocamız beni nereye koyarsa orada oynarım" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading