Yandex Metrica

Fenerbahçelilerin keyfi kaçacak! Jorge Jesus için bomba iddia

Fenerbahçelilerin keyfi kaçacak! Jorge Jesus için bomba iddia

Portekiz'in Record gazetesi, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un Brezilya'ya dönmek istediğini, hatta Atletico Mineiro ile görüştüğünü iddia etti.

Spor

23.01.2024, 19:50

Ligde ve Avrupa'da başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un etkisi hissedilmeye başlandı. Jesus'un Fenerbahçe'si oynadığın futbolla takdir toplarken şampiyonluğun en büyük favorisi olarak göze çarparken Portekiz medyasından sarı-lacivertlilerin keyfini kaçıracak bir iddia geldi.

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Haberi Görüntüle

ATLETİCO MİNEİRO İLE GÖRÜŞTÜ

Record gazetesi, Jesus'un Brezilya'ya dönmmek istediğini iddia etti. Jesus'un Fenerbahçe'yle görüştüğünü ilk doğrulayan kaynaklardan biri olan Record gazetesi, Sarı-Lacivertliler'de mutlu olmayan ünlü hocanın yeniden Brezilya'da çalışmak istediğini yazdı. Portekiz gazetesi ayrıca Jesus'un Brezilya'ya giderek Atletico Mineiro ile görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI

Fenerbahçe cephesi, Jorge Jesus'un mutsuz olduğu iddiasını kabul etmiyor. Lige verilen arada Brezilya'ya ailesiyle vakit geçirmek için giden ve İstanbul'a döndüğü belirtilen tecrübeli çalıştırıcının, sadece şampiyonluğa odaklandığı ifade edilliyor.

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME YENİLENECEK

Ayrıca, Fenerbahçe'nin Jesus'u bırakmayı düşünmediği ve yeni sözleşme imzalamak için görüşüleceği kaydediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading