Yandex Metrica

Fenerbahçeliler ortalığı ayağa kaldırdı: Aklınız varsa çökün bu hocaya

Fenerbahçeliler ortalığı ayağa kaldırdı: Aklınız varsa çökün bu hocaya

Benfica'da Jorge Jesus'un görevine son verildi. Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyayı ayağa kaldırırken 'Ulan azıcık aklınız varsa çökün bu hocaya' şeklinde görüş bildirdi.

Spor

23.01.2024, 22:03

Ligin ilk yarısını lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde bitiren ve ikinci yarıya yeni bir hocayla girmek isteyen Fenerbahçe'nin listesinde birkaç isim var. Bu isimlerin başında Löw geliyordu ancak Alman teknik adam, Bundesliga'da çalışmak istiyor. Fenerbahçe'nin diğer iki alternatifi ise İsmail Kartal ve Slaven Bilic. 

3,5 sezon boyunca takımın başına getirdiği hocaların hepsini gönderen ve tercihleriyle büyük hatalara imza atan Ali Koç'un son mermisini atacağını düşünen taraftarlar Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak bir isim üzerinde yoğunlaştı. Bu isim Benfica'daki görevine son verilen Jorge Jesus.

Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Haberi Görüntüle

TARAFTAR JESUS'U İSTİYOR

Fenerbahçeli taraftar, daha önceki sezonlarda da gündeme gelen ancak transferi hiçbir zaman gerçekleşmeyen Jorge Jesus için sosyal medyada ayağa kalktı. Sarı-lacviertli taraftarlar, başkan Ali Koç'a çağrı yaparak 67 yaşındaki Portekizli teknik adamı takımın başına getirmesi için tweetler attı.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading