Yandex Metrica

Fenerbahçeli Mert Hakan'dan derbi öncesi Galatasaray'a mesaj: Başka çare yok!

Fenerbahçeli Mert Hakan'dan derbi öncesi Galatasaray'a mesaj: Başka çare yok!

Son dakika haberleri... Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:19

Fenerbahçe'de Galatasaray ile yapılacak derbinin hazırlıkları bu sabah yapılan idmanla devam etti.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mert Hakan Yandaş, derbiyi kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını açıkladı.

Türkiye'nin en önemli, en büyük maçlarından birine çıkacaklarını aktaran 27 yaşındaki oyuncu, "Bütün hafta boyunca çok iyi çalıştık. Maçı ilk günden beri yaşıyoruz. İnşallah pazar günü bizim için güzel bir gün olur ve mutlu olarak evimize döneriz." görüşlerini dile getirdi.

Son haftalarda alınan kötü sonuçların farkında olduklarını belirten Mert Hakan, "Biz zaten işin iyi ya da kötü gittiğinin farkındayız ama bu kadar abartılacak bir şey yok, bu Fenerbahçe'nin üstüne daha çok yapılıyor. Bunu daha öncesinde de söylemiştim. Kulübümüzün büyüklüğünden, üstüne gelen baskılar ve algılar daha fazla" dedi.

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ: İÇERİDE HALLETMEK LAZIM

Taraftarların takımın durumuna sinirlenebileceğini belirten Mert, "Tabii ki taraftarımız sinirlenip, üzülüp bize sitem edebilir ama dediğim gibi, olumlu eleştirileri alıp, birlikte kalıp, iyi sonuçlar almalıyız. Biz taraftarı her zaman yanımızda hissedeceğiz. Bu sorunları içeride halletmeliyiz. Hep birlikteyiz. Takım olarak odaklandığımız tek şey, kazanıp onları mutlu etmek. Kazanmak istiyoruz."ifadelerini kullandı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading