Yandex Metrica

Fenerbahçe’de Mesut Özil şoku! Resti çekti, o maddeyi devreye sokuyor

Fenerbahçe’de Mesut Özil şoku! Resti çekti, o maddeyi devreye sokuyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda görmek istediği Mesut Özil, sözleşmesindeki maddeyi devreye koydurmak istiyor. Kadro dışı durumunun devam edeceğini açıklaması üzerine Özil, sözleşmesindeki "Kadro dışı kalsa da takım ile birlikte çalışır" maddesini yürürlüğe sokacağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:22

Fenerbahçe’de İsmail Kartal'ın raporuyla kadro dışı kalan Mesut Özil için teknik direktör Jorge Jesus da takımda görmek istememesi üzerine yönetime rest çekti ve sözleşmesinde bulunan "Kadro dışı kalsa da takım ile birlikte çalışır" maddesini yürürlüğe sokacağı öne sürüldü.

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL DEĞİL, BURADA ÖNEMLİ OLAN FENERBAHÇE

Jorge Jesus kendisi için düzenlenen imza töreninde Mesut Özil'in durumuna ilişkin kapıları kapatan deneyimli teknik adam, "Futbolda geçmişte başardıklarınız çok önemlidir. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil, gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jorge Jesus değil, Mesut Özil değil, burada önemli olan Fenerbahçe." diyerek yıldız ismin takıma geri dönmesinin önünü kapamıştı.

Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine attı Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMEMİN SONUNA KADAR BURADAYIM

Mesut Özil’in Fenerbahçe ile 2024 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. 33 yaşındaki yıldız futbolcu, Fenerbahçe yönetimine "Hiçbir yere gitmeyeceğim. Sözleşmemin sonuna kadar buradayım" diyerek rest çekti.

Mesut Özil, kendisi gibi kadro dışı kalan Ozan Tufan ile birlikte takımdan ayrı olarak antrenman yapıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading