Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu kaptı! İşte bonservisi ve sözleşme süresi

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu kaptı! İşte bonservisi ve sözleşme süresi

Fenerbahçe; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Adana Demirspor'un başarılı savunma oyuncusu Samet Akaydın transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor

23.01.2024, 20:11

Ligde ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe'de İstanbulspor maçının hazırlıkları devam ederken bir yandan da tarnsfer çalışmları yapılıyor. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Adana Demirspor'un başarılı savunma oyuncusu Samet Akaydın transferinde mutlu sona ulaştı.

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Haberi Görüntüle

BONSERVİS BEDELİ 4 MİLYON EURO

Fenerbahçe, başarılı performansının ardından Milli Takım'a kadar yükselen Samet Akaydın için Adana Demirspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, 28 yaşındaki stoper için Adana Demirspor'a 4 milyon Euro bonservis ödeyecek.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

3,5 YILLIK İMZA

Sarı-lacivertli yönetim, bonservis bedelini taksitler halinde ödeyecek. Yönetim, milli stoperle 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe yıldız isimle anlaştı! Resmi açıklama geliyor Fenerbahçe yıldız isimle anlaştı! Resmi açıklama geliyor Haberi Görüntüle

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

28 yaşındaki stoper, ara transfer döneminin başlayacağı 12 Ocak 2023'e kadar Adana Demirspor forması giyecek. Transferin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading