Yandex Metrica

Fenerbahçe yeni hocasıyla el sıkıştı! Ünlü spor yorumcusu Twitter'dan duyurdu

Fenerbahçe yeni hocasıyla el sıkıştı! Ünlü spor yorumcusu Twitter'dan duyurdu

Son dakika haberleri... Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile anlaştı. Polonyalı spor yorumcusu Lukasz Gikiewicz, 'Fenerbahçe ile Slaven Bilic her konuda anlaşmaya vardı.' şeklinde tweet attı.

Spor

29.03.2024, 11:34

TRHABER / RECEP KIYATSIL 

Beşiktaş derbisinin ardından Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu.

İsmail Kartal, Kenan Koçak ve Löw gibi isimlerin adı ortaya atılmıştı ancak Fenerbahçe'yle ilgili flaş bir iddia geldi.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İLE BILIC İLE ANLAŞTI

Polonyalı spor yorumcusu Lukasz Gikiewicz, sosyal medya hesabı Twitter'dan yapıtğı açıklamada Fenerbahçe'nin Bilic ile el sıkıştığını yazdı. Lukasz Gikiewicz, "Fenerbahçe ile Slaven Bilic her konuda anlaşmaya vardı. Bilic, yıllık 2.900.000€ kazanacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

LÖW, FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİ

Öte yandan Bild gazetesi, Löw'ün Sarı Lacivertliler'e sıcak bakmadığını yazdı. Bild'in haberinde "Löw'ün hayalindeki lig İspanya. Ancak Real Madrid Carlo Ancelotti, Barcelona da Xavi ile anlaşması nedeniyle kısa vadede bu mümkün değil. Joachim Löw için İngiltere Premier Lig'i de alternatiflerden biri" ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading