Yandex Metrica

Fenerbahçe Pelkas'ın fiyatını belirledi! İşte o bedel

Fenerbahçe Pelkas'ın fiyatını belirledi! İşte o bedel

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla alkış alan Dimitrios Pelkas, Avrupa takımlarının dikkatini çekiyor. Fenerbahçe, satışına sıcak bakmadığı Yunan oyuncu için 15 milyon Euro istiyor.

Spor

23.01.2024, 17:46

Geçtiğimiz sezon Yunanistan'ın PAOK takımından 1.9 milyon Euro'ya transfer edilen Dimitrios Pelkas, sadece bir sezonda ortaya koyduğu oyunla değerini katladı. 

Yeni sezon öncesi yapılan çalışmalarda en çalışkan isimlerin başında gelen ve son oynanan Dinamo Kiev hazırlık maçında gol atan 28 yaşındaki oyuncu, transferin gözdesi konumunda yer alıyor.

Portekiz ve Almanya'dan talipleri olan Pelkas için yönetimin satmaya sıcak bakmadığı ama 15 milyon Euro'luk bir teklifin gelmesi durumunda takımdan ayrılmasına izin verileceği öğrenildi. 

Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden 18 Temmuz'da yapılacak? Mehmet Büyükekşi'den adaylık açıklaması: Onların niyeti çok başka! Seçimler neden... Haberi Görüntüle

PELKAS'TAN 16 GOLE ETKİ 

Geçen sezon forma giydiği 34 maçta 8 gol atan Pelkas, iyi oyununa 8 de asist ekleyerek sezonun en başarılı isimlerin başında geldi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading