Yandex Metrica

Fenerbahçe orta sahasına Kamerun dinamosu! İtalyan basını doğruladı...

Fenerbahçe orta sahasına Kamerun dinamosu! İtalyan basını doğruladı...

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde orta saha takviyesi yapmaya hazırlanırken gözünü Hellas Verona'dan Martin Hongla'ya dikti!

Spor

23.01.2024, 22:17

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim girdi. İtalyan basınına göre; Sarı-Lacivertliler, Verona'dan ayrılması beklenen Hongla ile ilgileniyor.

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Sarı-Lacivertliler'in gündemine sürpriz bir isim girdi. Tuttomercatoweb'in haberine göre; Fenerbahçe, Hellas Verona ile yollarını ayırması beklenen Martin Hongla ile ilgileniyor. Haberde; 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncuyu Cagliari'nin de istediği belirtildi.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

CAGLİARİ DEVREDE

Orta saha ve önlibero bölgelerinde görev yapabilen 24 yaşındaki başarılı savunmacı için haberde şu ifadelere yer verildi: "Hellas Verona'dan ayrılması beklenen Martin Hongla'nın geleceği ile ilgili kısa bir süre içinde haber bekleniyor. İtalya ekibi Cagliari onun yeni takımı olabilir ancak Fenerbahçe de Hongla'nın peşinde ve bir süredir 24 yaşındaki oyunucunun transferiyle ilgileniyor."

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO

Kamerunlu oyuncunun Hellas Verona ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro.

Hongla, geçen sezon kiralık olarak İtalyan ekibinde forma giydi. Yıldız oyuncu, yaz transfer döneminde Belçika ekibi Royal Antwerp'ten 3.7 milyon euro karşılığında bonservisi alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading