Yandex Metrica

Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesi flaş gelişme! Yunan medyası son dakika geçti

Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesi flaş gelişme! Yunan medyası son dakika geçti

18 Nisan Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yunan medyasının haberine göre; 18 Nisan Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçına güvenlik sebebiyle deplasman seyircisi alınmayacak.

Spor

18.04.2024, 14:18

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi eledikten sonra UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan takımalrından Olympiakos ile eşleşti.

Sarı-lacivertli ekip, yarı finale yükselmesi halinde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

İLK MAÇ YUNANİSTAN'DA

Çeyrek finalin ilk maçı 11 Nisan'da Yunanistan'da oynanacak. Rövanş müsabakası ise 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak. 

UEFA, Union Saint-Gilloise ile Belçika'da oynanan karşılaşmadaki tribün olayları nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlara 3 maç deplasman yasağı getirdi. Böylelikle Fenerbahçe taraftarı, Yunanistan'da oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.

Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı Haberi Görüntüle

FİNAL ATİNA'DA

Yarı finallerin 2 ve 9 Mayıs'ta oynanacağı Avrupa Konferans Ligi'nde final maçı, 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı'nda yapılacak.

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

YUNAN TARAFTARA İSTANBUL YASAĞI

Öte yandan 18 Nisan Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçı öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Yunanistan'ın önde gelen spor gazeteleri arasında yer alan Gazzetta'nın haberine göre; 18 Nisan Perşembe günü İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos rövanş maçına güvenlik sebebiyle deplasman seyircisi alınmayacak.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

TAVSİYE UEFA'DAN

Haber devamında kararın güvenlik sebebiyle UEFA'nın resmi olmayan tavsiyesi üzerine alındığına dikkat çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading