Yandex Metrica

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum...

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum...

Fenerbahçe'nin milli ara sürecinde sakat futbolcuları takımla çalışmalara başladı. Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder'in durumu da olumlu yönde ilerliyor. Süper Lig'e dönüşte sarı-lacivertlilerin kadrosu güçleniyor.

Spor

03.04.2024, 02:43

Fenerbahçe'de milli ara dönemi, sakatlık geçiren oyuncular için bir dönüm noktası oldu. Sarı-lacivertli ekipte futbolcuların bir kısmı, milli ara sürecinde takımla çalışmalara başladı ve 3 Nisan'da oynanacak Adana Demirspor maçında forma giyme ihtimalleri arttı.

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

SAKAT FUTBOLCULAR GERİ DÖNDÜ

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'de milli ara döneminde sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Leonardo Bonucci ve Rodrigo Becao, takımla beraber antrenmanlara katılmaya başladı. Bu oyuncuların Adana Demirspor karşısında sahada olmaları bekleniyor.

Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Tarihi seri bitti: Jorge Jesus 34 maç sonra mağlup oldu Haberi Görüntüle

CENGİZ VE FERDİ İYİLEŞİYOR

A Milli Takım kadrosundan sakatlıkları nedeniyle çıkarılan Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nun da durumu olumlu gelişiyor. İki futbolcunun da Adana Demirspor maçına yetişmesi muhtemel görünüyor. Öte yandan, Joshua King ve Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finaline yetişmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading