Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'den istediği sürpriz futbolcu

Fenerbahçe'den istediği sürpriz futbolcu

Galatasaray'da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul sonrası Fatih Terim'in görevine devam ettiği taktirde Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Caner Erkin'i istediği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 17:31

Şampiyonluk hasreti yedi yıla çıkan ve gelecek sezon kan değişikliğine gitmeyi düşünen Fenerbahçe, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası bazı oyuncularla da vedalaşmak istiyor.

Geçen sezon bedelsiz olarak takıma katılan Caner Erkin de  yeni sezonda Fenerbahçe tarafından düşünülmüyor. A Milli Takım'dan öğrencisi olan Caneri'i Galatasaray'da görmek isteyen Fatih Terim, tecrübeli oyuncu için Olağan Seçimli Genel Kururu bekleme kararı aldı.

Yeni yönetimin kendisiyle devam etmesi halinde transfer listesine 32 yaşındaki sol beki eklemeyi düşünen Terim, yeni açıklanan yabancı kuralından dolayı bu transferi düşündüğü öğrenildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan yeni yabancı kuralına göre Süper Lig takımları gelecek sezon 8+6 şeklinde  en fazla  sekiz yabancı oyuncuyu ilk 11'e yazabilecek. Diğer altı oyuncu ise yedek kulübesinde bekleyecek.

Kademeli olarak düşecek yeni kural 2022-2023 sezonunda 7+5, 2023-2024 sezonunda ise  6+4 şeklinde uygulanacak.

Hatırlanacağı üzerine Caner Erkin geçmişte Galatatasaray formasını 2009-2010 sezonunda giymişti. CSK Moskova'dan kiralık olarak takıma katılan Erkin, 20 Süper Lig,10 Avrupa Ligi ve 6 da Türkiye Kupası olmak üzere toplam 30 maça çıktı. Tecrübeli oyuncu bu müsabakalarda 3'er  gol ve asist yapma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading