Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de Valencia kritiği! Bir ihtimal var!

Fenerbahçe'de Valencia kritiği! Bir ihtimal var!

Ligde zirve yarışından kopmamak adına Beşiktaş maçından 3 puan almayı hedefleyen Fenerbahçe'de hücum oyuncularının sakat olması kulüpte can sıkıyor. Fenerbahçe, golcüsü Enner Valencia'yı mücadeleye yetiştirmek için özel çaba harcıyor.

Spor

23.01.2024, 20:37

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Ligin ilk devresinde karşılaşan İstanbul ekibi 0-0 berabere kalmıştı. Bu sezon 60 golünün 50'sini atan 3 oyuncusundan Beşiktaş maçında mahrum kalacak olan sarı lacivertliler de Enner Valencia için Fenerbahçe'li doktorlar yoğun mesai harcıyor.Jorge Jesus’un santrafor pozisyonunda diğer opsiyonları ise Serdar Dursun ve Joao Pedro olacak.

Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE ZİRVE HESAPLARI

Lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, derbiyi kazanarak yarıştan kopmak istemiyor. Sarı lacivertli ekipte 6 eksik bulunurken en büyük eksiklikler hücum bölgesinde oluştu. Takımda Valencia, Bathsuayi ve King'in sakatlıkları Jorge Jesus'un kozunu zayıflatıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da başlayacak. Lider Galatasaray ise derbi haftası evinde Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Haberi Görüntüle

JESUS DIŞARIDA JOAO DE DEUS KULÜBEDE

Alanyaspor ile oynanan ve 3-1 kazanalılan lig maçında itirazlardan dolayı kırmızı kart gören Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a PFDK tarafından 1 maç ceza verildi. Tecrübeli çalıştırıcı, takımının önemli maçında sahada olmayacak. Jesus'un yerine yardımcısı Joao de Deus, kulübede olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading