Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Szalai Galatasaray maçı öncesi meydan okudu

Fenerbahçe'de Szalai Galatasaray maçı öncesi meydan okudu

Son dakika haberleri... Atilla Szalai Galatasaray maçı öncesi kenetlenme çağrısında bulunarak taraftara mesaj gönderdi.

Spor

23.01.2024, 18:19

Hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı öncesi Sarı-lacivertlilerin başarılı stoperi Atilla Szalai FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Taraftarı memnun edecek bir skor elde etmek istediklerini belirten Szalai, "İyi bir şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Sabırsızlıkla derbi saatini, maçı bekliyoruz. Bu süreç itibarıyla antrenmanlarımız biraz daha farklı. Çünkü çoğu oyuncu milli takımdaydı. Farklı zamanlarda buraya geldiler. Ben de son iki hafta milli takımdaydım. Salı günü İstanbul'a geldim ve dün de takımla antrenmana çıktım. Bazı takım arkadaşlarımızın toparlanma süreçleri, yolculuklarının uzunluğundan dolayı daha farklı seyrediyor. Şu an itibarıyla çok mutluyum. İyi bir şekilde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

'GALATASARAY-FENERBAHÇE DÜNYANIN EN BÜYÜK DERBİLERİNDEN'

Geçen sezon ilk derbi maçına çıktığını aktaran Macaristanlı defans oyuncusu, "Pandemiden dolayı geçen sezon bu derbi taraftarsız oynanmıştı. Pazar günü tamamen dolu tribünler önünde bu derbiyi oynayacağız. Herkes biliyor ki taraftarsız futbol çok daha farklı ve zor. Futbol için onlar çok önemli bir unsur. Aslında futbol onlar için. Bizler de takım olarak derbide taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İyi performans göstermek istiyoruz. Başarılı netice elde ederek, onlarla kutlamak istiyoruz." dedi.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

SZALAİ: STRES YOK

Takımda tecrübeli oyuncular olduğunu dile getiren 23 yaşındaki oyuncu, "Güçlü bir iletişimle birbirimizi motive ettiğimizi düşünüyorum. Aynı şekilde bu tecrübeli oyuncular derbiyle ilgili ipuçları, tavsiyeler veriyorlar. Çünkü bu tip büyük maçların her zaman stresi yüksektir. Verilecek tavsiyeler de stresi düşürecektir. Daha iyi odaklanmak adına bu tavsiyeler bence oldukça önemli. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum." görüşlerini aktardı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

SZALAİ: ZOR GÜNLER YAŞADIK

Desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür ettiklerini açıklayan Szalai, "Umuyorum ki sezon sonunda şampiyonluğu hep beraber kutlayabiliriz. En büyük isteğimiz, hayalimiz bu. Tabii ki her zaman savaşacağız, saha içerisinde her şeyimizi vereceğiz. Çok çalışarak onları mutlu edecek hedeflere ulaşmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading