Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Kim Min-jae ve Arda Güler'den kötü haber

Fenerbahçe'de Kim Min-jae ve Arda Güler'den kötü haber

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzsonspor'un ardından ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de 25 yaşındaki Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-jae ile 17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler'in sakatlandığı öğrenildi.

Spor

02.03.2024, 03:26

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Kim Min-Jae'nin bir süredir devam eden sağ ayak talus kemiğindeki ağrı şikayeti nedeniyle ülkesi Güney Kore'ye gitmesine karar verilmiştir. Oyuncumuzun kesin durumu konsültasyonlar neticesinde netlik kazanacaktır." denildi.

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı,... Haberi Görüntüle

2 OYUNCU SAKATLANDI

Açıklamada, Arda için ise şu ifadelere yer verildi:

"Genç oyuncumuz Arda Güler'in ise kalça kasık bölgesinde devam eden ağrıları nedeniyle pelvik bölgeye yönelik Acıbadem Altunizade Hastanesinde çekilen MR'ına göre sağ acetabulum ve iliak kemik bölgesinde yaygın stres reaksiyonu ile ödem ve iliopsoas kas tendon bileşkesinde zorlanma-tendinit bulguları saptanmıştır. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading