Yandex Metrica

Fenerbahçe 5 yıldızlı yeni logosunu tanıttı!

Fenerbahçe 5 yıldızlı yeni logosunu tanıttı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, 2023-2024 sezonundan itibaren 5 yıldızlı yeni logolarını kullanacaklarını açıkladı. Bugün yapılan divan kurul toplantısında merak edilen yeni logo ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 19:14

Fenerbahçe'nin yeni logosu belli oldu.

TFF'ye 1959 sezonu öncesi kazanılan şampiyonluklar için başvuran Sarı-lacivertliler henüz geri dönüş alamadıklarını belirtmişti.

Bunun üzerine harekete geçen Ali Koç, 5 yıldızlı yeni logolarını kullanacaklarını bildirdi.

Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Koç, "Biz TFF'ye her türlü belgeyi evrağı verdik. Yurt içi yurt dışı örnekler... Sanmayın ki sadece kamuoyunda bu konuyu gündeme getirdiğimizde bu işle uğraşıyoruz. Size hikayeyi tersten bile okuyabilirler o kadar çalışmışlar. Gelin, herkesi dinleyin. Acelesi yok, yıllardır bekleyen bir konu. En sağlıklısına varalım. 428 gün oldu. Sonuna kadar haklı olduğumuz bir konuda yıllardır arayış içindeyiz. Bizim kaybedecek bir günümüz bile yok. Gelecek yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı, aynı zamanda federasyonumuzun da... Efsanelerimizin oynadığı yılları ya kabul edeceksiniz ya da gelecek sene 100. yılımız demeyeceksiniz. Şampiyonun kupası nerede olur, müzesinde olur..." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin yıldızı Batshuayi Ada yolcusu! Transfer şartları ortaya çıktı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN YENİ LOGOSU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading