Yandex Metrica

Fatih Terim o yıldıza kapıyı gösterdi! Ocak'ta ayrılıyor

Fatih Terim o yıldıza kapıyı gösterdi! Ocak'ta ayrılıyor

Son dakika haberleri... Süper Lig'de tarihin en kötü başlangıcını yapan Galatasaray'da devre arası büyük bir operasyon yapılacak.

Spor

23.01.2024, 18:31

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 6'şer galibiyet,beraberlik ve yenilgi alan Galatasaray, devre arasında kadroda değişikliklere gidecek.

Lider Trabzonspor'un 21 puan gerisine düşen Sarı-kırmızılılar, maliyeti yüksek olan Ryan Babel başta olmak üzere Sofian Feghouli ve Yedlin ile yollarını kesin olarak ayıracak.

İstikrarsız görüntüsü ile hayal kırıklığı yaratan Cezayirli yıldıza takım bulmasını bildiren yönetim, 3 ismi de göndererek yerine takviye yapmayı hedefliyor.

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

BABEL'E TALİP VAR

Sözleşmesi sezon sona erecek olan Ryan Babel ile Çin kulüplerinin ilgi gösterdiği ve 35 yaşındaki oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtilirken, yıllık maaşı 4 milyon Euro'yu bulan Feghouli'nin ise ayrılmaya sıcak bakmadığı ve sözleşme fesih görüşmelerinde sezon sonuna kadar olan alacaklarını istediği öğrenildi.

ABD MLS ekipleriyle temasta bulunan Yedlin için de Sarı-kırmızılılar yeni bir sağ bek takviyesini bekleyecek.

İstenen oyuncunun alınması durumunda 28 yaşındaki yıldızla yollar ayrılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading