Yandex Metrica

EuroLeague'den Fenerbahçe'yi sarsan haber!

EuroLeague'den Fenerbahçe'yi sarsan haber!

Rus takımlarına karşı 3 maçta 3 galibiyet alan Fenerbahçe Beko, yapılan oylama sonucu playoff potası dışına çıkarıldı. EuroLeague’de yapılan oylama sonucunda, Rus takımlarıyla oynanan maçların geçersiz sayılması kararı çıktı. Bu karar en çok Fenerbahçe'yi üzdü.

Spor

23.01.2024, 18:56

Rusya-Ukrayna savaşı spor organizasyonlarını da olumsuz etkiledi. THY EuroLeague'de yapılan oylama sonucunda, Rus takımlarıyla oynanan maçların geçersiz sayılması sonucu temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, playoff potasının dışında kalırken Anadolu Efes 5. sıraya yükselmiş oldu.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi sonrası EuroLeague, Rus kulüpleriyle ilgili kesin kararını aldı.

EuroLeague'de yapılan oylama sonrası Rus takımlarıyla oynanan maçların geçersiz sayılmasına karar verildi.

Oynanan maçların sayılması ve sezon sonunda galibiyet yüzdesine göre sıralama oluşması için 6 kulüp, Rus takımlarının maçlarının sayılmaması için 7 kulüp oy verdi.

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

3 MAÇIN 3’ÜNÜ DE KAZANMIŞTI

Alınan bu kararın ardından en çok etkilenen takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe Beko Rus takımlarına karşı oynadığı 3 maçın 3'ünü de kazanmıştı.

Karar sonrasında Fenerbahçe Beko playoff potası dışında kalırken, Anadolu Efes ise 5. sıraya yükseldi.

Sarı-lacivertli kulüp şu skorları almıştı:

Fenerbahçe 80-41 Kazan, CSK Moskova 82-91 Fenerbahçe, Zenit 80-86 Fenerbahçe 

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

PUAN DURUMU


Loading