Yandex Metrica

Ersun Yanal'dan olay Özgür Demirtaş itirafı! Türk hoca gündem oldu

Ersun Yanal'dan olay Özgür Demirtaş itirafı! Türk hoca gündem oldu

Son dakika haberleri... Teknik direktör Ersun Yanal, resmi Twitter hesabından açıklamalar yaparak önerilerde bulundu. Yanal'ın Özgür Demirtaş çıkışı dikkat çekti.

Spor

28.01.2024, 22:30

Fenerbahçe'yi 2013-2014 sezonunda şampiyon yapan Ersun Yanal, Twitter adresinden paylaşımlar yaptı.

Türk futbolunun son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Yanal, "Futbol, güzel bir orman. İçinde onlarca nadide fidan var. Bu ormana elimizde alevler saçan meşalelerle girersek herkesi yakarız. Avrupa ile yarışabileceğimiz en önemli markamız olan futbolu, bir orman gibi koruyup kollayalım. Şu anda zifiri karanlık bir odada, olmayan siyah kediyi arıyoruz. Işıkları yakalım, aynaya bakalım, kendimize çeki düzen verelim. Gözlerimiz kapalı, uçurumun kenarında yürüyoruz, düşmek üzereyiz." dedi.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

ERSUN YANAL, ÖZGÜR DEMİRTAŞ'I ÖNERDİ

Futbolun kaliteli hale gelmesi için çalışmaların hemen başlaması gerektiğini belirten Ersun Yanal,  "Planlama yapalım. Finans için Özgür Demirtaş'tan, pazarlama için Tuğrul Akşar ve Ceyhun Kuburlu gibi isimlerden destek alalım. Profesyonellerle kulüplerimizi buluşturup yola çıkalım. Sorun, futbolu yönetmek değil, ekonomiyi yönetmek. Kaybedenin sadece kulüpler olduğu düzene son verelim. Yoksa bugünkü yayın gelirleri yarın olmayacak. Futbolumuzu pazarlayalalım." ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Haberi Görüntüle

ERSUN YANAL: NBA MODELİ YAPALIM

NBA gibi bir sistemin futbola geçirilmesini aktaran Ersun Yanal,  "Bugün Manchester United'daki  pazarlama departmanında çalışan kişi sayısı, sadece futbol değil, tüm Türk kulüplerindeki pazarlama personelinden fazla. Çözüm burada... Ligin kalitesini artırmalıyız. Bunun yolu rekabet, eşitlikten ve finansal fair-play'den geçiyor. NBA gibi bir sistemi acilen kurup işleterek her şeye yeniden başlamalıyız. Yoksa tribündeki bu doluluk oranları da yakında olmayacak. Biz teknik adamlar da üzerimize düşeni yapmalı ve yeni kurulacak sisteme koşulsuz şartsız destek vermeliyiz. Bu artık kimsenin kaçamayacağı bir zorunluluk." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading