Yandex Metrica

Erman Toroğlu son noktayı koydu! Tartışma konusu olan Balotelli'nin golü için ne dedi?

Erman Toroğlu son noktayı koydu! Tartışma konusu olan Balotelli'nin golü için ne dedi?

Son dakika haberleri... Süper Lig'de dün akşam oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan'ın verdiği kararlar tartışma konusu oldu. Mücadele sonrası A Spor yorumcusu Erman Toroğlu sporseverlerin merak ettiği pozisyon için dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:49

Adana Demirspor'un golcüsü Mario Balotelli'nin Beşiktaş karşısında attığı golün iptal edilmesi ev sahibin ekibin tepkisini çekti.

Ev sahibi ekibin kulüp başkanı Murat Sancak, karşılaşma sonrası maçın hakemi Ali Şansalan'a tepki göstererek "Bu akşam 10 tane gol atsak onları da iptal edeceklerdi" açıklamasıyla tepki göstermişti.

Eski hakem olan ve aynı zamanda A Spor'da yorumculuk yapan Erman Toroğlu da Balotelli'nin iptal edilen golün nizami olduğunu öne sürerek hakemin yanlış karar verdiğini belirtti.

Adana Demirspor-Beşiktaş maçında enteresan pozisyonların olduğunu aktaran Toroğlu, "Balotelli'nin attığı golden önce bir ayağa basma var mı? VAR 'basma var' dedi ama basmanın şekli nasıl? Zaten bu ayağa basma olayı Türkiye'de biraz tuhaf uygulanıyor ve bunu görsel olarak çıkıp net açıklayan yok. Benim takıldığım nokta şu; hakem pozisyona 4-5 metre mesafede. Yani pozisyonu görüyor ve ayağa basmaya inanmıyor. Bu top gol oluyor. Sonra TV'den izleyen arkadaş hakemi çağırıyor ve gol iptal oluyor.
Eğer sen hakem olarak o 5 metreden ki açısı çok iyi hakemin, bunu vermiyorsan, sonra değiştiriyorsan bu kendine ihanettir." ifadelerini kullandı.

UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi UEFA Konferans Ligi'nde bu gece: Fenerbahçe'nin olası rakibi belli gibi Haberi Görüntüle

SAMET AKAYDIN'IN GOLÜ SAYILMALI MIYDI?

Son saniyede Samet Akaydın'ın iptal edilen golü de değerlendiren Erman Toroğlu, "En sonunda da atılan golde pasif mi, aktif mi olayı var. Bu olayda kalecinin görüş alanı içindeyse rakip oyuncu, kaleciyi rahatsız ediyorsa gol iptal edilir. Bu ikisi var, topa müdahale etmiyor, ama eğiliyor. O da kaleciyi bozabilir. Şunu da söylemek lazım, Adana Demirspor Başkanı'nı ve yöneticilerini tebrik ederim, böyle bir takımı Adana'ya kazandırdıkları için" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading