Yandex Metrica

Ergin Ataman Barcelona'ya meydan okudu: Geliyoruz oraya, finalde onları istiyorum

Ergin Ataman Barcelona'ya meydan okudu: Geliyoruz oraya, finalde onları istiyorum

Son dakika haberleri... Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Olimpia Milano galibiyetinin ardından Final Four'da şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı. Barcelona'ya meydan okuyan Ataman, kupayı alacaklarına inandıklarını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:12

Geçen sezon Türk Havayolları Euroleguea'da şampiyon olarak Avrupa'nın en büyüğü olan Anadolu Efes, dün gece Olimpia Milano'yu 75-70 yenerek 4'lü finale kaldı.

Sırbistan'da yapılacak Final Four'a 3 sezon üst üste kalmak sevinci yaşayan Türk ekibi, bu sezon da şampiyon olduğu taktirde bu kupayı üst üste ikinci kez kazanmış ilk Türk takımı olacak.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Burada oynanan basketbol ve coşku. Eminim Türkiye'de daha fazla top satılıyor, daha fazla forma alınıyor. Basketbol okullarında çocuklar daha fazla bu sporu yapmak istiyor. Bunun da temelinde Anadolu Efes'in oluşturduğu coşku var. Kolay değil, üst üste 4 yıl zirvede kalmak. Takımımı kutluyorum. Burada 10. kez üst üste kapalı gişe oynadık. Birçok arkadaşımıza, dostumuza bilet bulamadık. En yakın bazı arkadaşlarıma bilet bulamadım. Bu destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum. Oyuncular da müthiş mücadele ediyorlar. Sonunda istediğimize, Dörtlü Final'e geldik." ifadelerini kullandı.

Livakovic, penaltı için ilk kez konuştu! Livakovic, penaltı için ilk kez konuştu! Haberi Görüntüle

ERGİN ATAMAN: BARCELONA BİZİ BEKLESİN

"Hatırlarsanız bir Barcelona maçı vardı. Benim atıldığım ve çok sinirlendiğim, haksız yere atıldığımı düşündüğüm için yumruklarımı kaldırdığım...Çok eleştiri aldım o maçtan sonra, kimse o mesajı anlamadı! İşte o mesaj bugünler içindi...Şimdi Barcelona bizi beklesin.  Biz takım halinde kendimize çok güveniyoruz. Bu güvenle Dörtlü Final'e gideceğiz. Daha önce kaybettiğimiz bazı takımlar var. Geliyoruz oraya. Bu kez farklı olacak. Geçen sezonki gibi şampiyonluğu yine bırakmayacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading