Yandex Metrica

Emre Mor, en büyük pişmanlığını itiraf etti!

Emre Mor, en büyük pişmanlığını itiraf etti!

Son dakika haberleri... Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te ikinci baharını yaşayan Emre Mor, yükselen performansını değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 19:02

Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla küllerinden doğan Emre Mor, TRT Spor'a konuştu.

A Milli Takım'dan davet beklediğini belirten Mor, "Kader bana 2. şansı verdi, A Milli takıma çağrılacağımı düşünüyorum, şartlar oluşursa Avrupa'da oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

Geçmiş yıllarda kariyeriyle ilgili hatalar yaptığını itiraf eden Emre, "Geçmişimde çok fazla hata yaptım. Belki bugüne kadar en iyi çocuk değildim ama şu an yapmam için ikinci bir şansım var” dedi.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

EMRE MOR EN BÜYÜK PİŞMANLIĞINI AÇIKLADI

EURO 2016 turnuvasında A Milli Takım forması da giyen Emre Mor, kariyerinde yaşadığı hızlı düşüşü şöyle değerlendirdi:

"Saha dışında doğru insanlarla beraber olamamak en büyük pişmanlığım. Bundan sonra geleceğe pozitif bakmak lazım. Bu hataları ben yaptım ve ben düzelteceğim. Bana çok güvenen başkan Süleyman Hurma buraya gelmemde önemli rol oynadı. Bulunduğum yerde çok mutluyum, Avrupa'da doğru bir zaman oluşursa değerlendirmek isterim. Lucaz Bıglıa disipliniyle beni çok etkiledi. Futbolda idolüm hep Ronaldo olmuştur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading