Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaşlıları kızdıran demeç: Daha iyileriyle oynadık

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaşlıları kızdıran demeç: Daha iyileriyle oynadık

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu,Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri maçın ardından, "Biz, Beşiktaş'tan daha iyi takımlarla da maç yapmıştık" dedi. Bu sözleri siyah-beyazlı taraftarlardan tepki gördü.

Spor

24.04.2024, 16:02

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu. Belözoğlu yaptığı açıklamada, "Sonuç özelinde mutluyuz. Biz Beşiktaş'tan daha iyi takımlarla da maç yapmıştık. Kazanmak güzel, kazanmayı alışkanlık haline getirmek güzel. Bugün özellikle ilk yarıda Traore özellikle kolayını kaçırdığı pozisyonun ardından ikinci yarıda zorunu attı" dedi. 

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN PLANIIN BİLİYORDUK

Belözoğlu açıklamasının devamında, "Beşiktaş'ın planını biliyorduk. Hazırlığını yapmıştık. Pozisyon vermedik ama kendi hatalarımızla düzenimiz bozuldu. İyi savunma yaptık. Çıkışlarda rahat pozisyon üretebilecekken organizasyonumuza yakışmayan pas hataları yaptık. Bu da doğal. 50 bin taraftar... Beşiktaş çok büyük bir takım. Sonuna kadar yarışta olacağız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading