Yandex Metrica

Emre Belözoğlu meydan okudu: Kendinizi güçlü hissettiğiniz zaman aslında en zayıf zamanınızdır!

Emre Belözoğlu meydan okudu: Kendinizi güçlü hissettiğiniz zaman aslında en zayıf zamanınızdır!

Son dakika haberleri... Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fiorentina maçının ardından TRHaber'in sorusunu yanıtlayarak Süper Lig ve Avrupa kupaları hedeflerini anlattı.

Spor

12.03.2024, 18:44

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ikinci maçında sahasında Fiorentina'yı 3-0 mağlup eden Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, çok zorlu bir rakibe karşı çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Baın toplantısında konuşan Belözoğlu, TRHaber'in sorusunu da yanıtladı.

Soru: Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'ne çok iyi başladınız. Kamp döneminde yaptığınızla çalışmalarla şu an bir değerlendirme yaptığınızda böylesini hayal edebiliyor muydunuz? Süper Lig için gerçekçi hedefiniz ne olacaktır?

Kolay yenilecek bir takım değiliz. Bu demek değildir yenilmeyeceğiz ama sezonun devamında da kalanında oyunu geliştirebilecek zamanımız olduğunu düşünüyorum. Hala çok iyi bir seviyede olduğumuzu düşünmüyorum. Kendi seviyemizin altında gittiğimiz maçlar var. bu takım o seviyeye de geldiğinde belki o zaman o duyguya kapılırız ama gerçekçi olmak lazım. Hayatta kendinizi en güçlü hissettiğiniz zaman aslında en zayıf zamanınızdır. Futbolda hiç bir zaman disiplinsizliğe ve kendinizi çok rahatta hissetmenize zaman yoktur. Futbol çok ciddi organizasyondur.

Avrupa Konferans Ligi maçlarını da  yorumlayan Belözoğlu: "Bizim oynadığımız rakipler iyi takımlar. Hearts yendik ne yazık ki işler skorla bağdaştırıldığından kolay görülüyor. 1-0’dan sonra 4-0'a 65'ten sonra ulaştık. Bu seviyede oynadığımız her rakip önemlidir. Riga takımı Fiorentina'ya deplasmanda yenilmedi. Bizi zorlu maçlar bekliyor, başlangıç iyi oldu. Fiorentina’nın çok önemli bir takım olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimiz Hearts ve Riga’ya karşı yine aynı öz güvenli sahaya çıkacağız, kazanmanın vermiş olduğu üstümüzdeki baskının azalmasıyla gruptaki birincilik hedefimiz devam ettirmek istiyoruz. Dört maçımız var, hiçbir maçı küçümsemeden devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading