Yandex Metrica

Ekuban haber gönderdi! Süper Lig'e dönüyor

Ekuban haber gönderdi! Süper Lig'e dönüyor

Son dakika haberleri... Sezon başı Trabzonspor'dan ayrılarak Genoa'ya giden Caleb Ekuban menajerine dönmek istediğini iletti.

Spor

23.01.2024, 18:17

Yaz transfer döneminde mutsuz olduğunu öne sürerek Trabzonspor'dan ayrılan Caleb Ekuban Süper Lig'e geri dönme kararı aldı. 

İtalya Serie A ekibi Genoa'ya 1.8 milyon Euro karşılığında transfer olan 27 yaşındaki oyuncu forma şansı bulmakta zorlanıyor.

Şu ana kadar 8 maçta forma giyen Ganalı oyuncu performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Gol ve asist katkısı yapamayan Ekuban, Türkiye'ye dönmenin planlarını yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

EKUBAN İÇİN 3 SÜPER LİG KULÜBÜ DEVREDE

Trabzonspor'a geri dönmeye sıcak bakan Ekuban için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi.

Kanat ve forvet bölgesine transfer yapmak isteyen iki takımın da bu transfer için Trabzonspor ile ocak ayında rekabete girmesi bekleniyor.

Trabzonspor'dan ayrıldığı dönem Ekuban'a kırgın olan teknik direktör Abdullah Avcı'nın da yönetimle yaptığı görüşmede oyuncunun gelmesine soğuk bakmadığını belirtti.

Yıldız golcünün ayrıldığı dönem Ekuban için açıklama yapan Avcı,  "Ekuban ayrıldı, ona hayırlı olsun. Buraya hizmet etmiştir, faydalı olmuştur. Bir sene sonra mukavelesi bitecekti ve kulübe para kazandırmıştır ama zamanlaması yanlış olmuştur. Bunu da kendisiyle paylaştığım için burada paylaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading