Yandex Metrica

Egemen Korkmaz olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu: Tepkisiz kalamazdım

Egemen Korkmaz olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu: Tepkisiz kalamazdım

Olaylı Fenerbahçe maçı sonrası konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, "Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim" ifadelerini kullandı.

Spor

27.03.2024, 15:40

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, hafta sonu oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçın ardından yaşanan olaylara ilişkin konuştu.

Egemen Korkmaz, yaptığı açıklamada, maçta yaşananları tasvip etmediğini ve böyle bir olayla gündeme geldiği için üzgün olduğunu belirtti.

Böyle bir görüntüye dahil olmaktan büyük üzüntü duyduğunu belirten Egemen Korkmaz, kamuoyunun gerçekleri bilmesi adına açıklama yapmasının elzem olduğunu dile getirdi.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

''MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDIM''

İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdiğini belirten Korkmaz, "Ben maç biter bitmez herhangi bir sorun yaşanmaması adına kendi futbolcularımızı soyunma odasına gönderdim ve sahada tek başıma kaldım. O esnada güvenlik görevlileri tarafından tamamen etkisiz hale getirilmiş ve yerde yatan bir insanın yüzüne tekme atıldığını görünce doğal bir reaksiyon göstererek duruma müdahale ettim. Her ne olursa olsun taraftarlarımızın sahaya girmesi büyük bir yanlıştı ancak tüm süreç boyunca tek amaçları tribünleri tahrik edip, ortamı germek ve olayları tırmandırmak olan bazı oyuncuların yaptıkları da görüntülerde mevcuttur." dedi.

Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı: Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Haberi Görüntüle

''TEPKİSİZ KALAMAZDIM''

"Aynı isimler, yaşanan olaylar sonrası bu sefer özellikle sosyal medya üzerinden kesip biçtikleri görüntülerle algı çalışmalarına başladılar." ifadesini kullanan Korkmaz, "Bu oyuncuların beni sanki ortada hiçbir şey yokken ve durduk yere onlara arkadan saldırmışım gibi suçlaması tamamen kamuoyunu manipüle etmek ve kendi camialarına şirin gözükme çabasından başka bir şey değildir. Yaşanan olaylar beni ne kadar üzse de karakterim gereği böyle bir durum karşısında tepkisiz kalamazdım. İnsani olarak yerdeki bir kişiye uygulanan şiddete reaksiyon gösterdim. Bu durumun renklerle veya kulüplerle alakası yoktur. Tüm kulüplere karşı büyük bir saygım var." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading