Yandex Metrica

Edin Dzeko ayrılık kararını açıkladı

Edin Dzeko ayrılık kararını açıkladı

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, Bosna Hersek Milli Takımı'na yönelik ayrılıp-ayrılmayacağına dair kararını verdi ve milli takım kariyerine devam edeceğini belirtti.

Spor

24.04.2024, 11:35

Fenerbahçe'nin deneyimli santraforu Edin Dzeko, Bosna Hersek Milli Takımı'yla EURO 2024 play-off yarı finalinde Ukrayna'ya elenmesi sonrası katılım hakkını kaybetmişti.

Bosna Hersek karşılaşmanın 56. dakikasında öne geçse de Ukrayna 85 ve 88'de muazzam çıkış yaparak bulduğu gollerle rakibini 2-1'lik skorla yenip finale çıkmaya hak kazanmıştı.

Karşılaşmanın ardından büyük bir üzüntüye kapıldığı görülen Dzeko'ya önce milli takım arkadaşları, daha sonra da Türkiye'ye dönüşü sonrası ise Fenerbahçeli futbolcular destek vermişti

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

AYRILIK KARARINI VERDİ

Milliyet'in haberine göre Edin Dzeko, Bosna Hersek Milli Takımı'yla ilgili geleceğine yönelik kararını verdi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, Bosna Hersek Milli Takımı'nın EURO 2024 play-off yarı finalinde Ukrayna'ya mağlup olmasının ardından milli takım kariyerine devam etme kararı aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading