Yandex Metrica

Dursun Özbek açıkladı! Erden Timur'dan Galatasaray'a dudak uçuklatan hibe

Dursun Özbek açıkladı! Erden Timur'dan Galatasaray'a dudak uçuklatan hibe

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Erden Timur'un Galatasaray'a 30 milyon Dolar yardımda bulunduğunu açıkladı.

Spor

17.02.2024, 10:54

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ’nin, son 6 ayda 250 milyon TL zarar açıkladığını belirtirken bunda yayın, sponsorluk ve sezon başındaki satış gelirlerindeki düşüşün önemli etkisinin olduğunu söyledi. Geçmişe bakarak, 50 milyon Euro gelirin olmamasına rağmen başarı odaklı bakış açılarının değişmediğini ifade eden Özbek “Ben bu açıklamayı yapmak zorunda olduğum için söylüyorum. Galatasaray başkanlığı ağlama yeri değil, buraya geldiyseniz bunun altından kalkmanız ve kulübü layık olduğu şekilde yönetmeniz lazım” değerlendirmesinde bulundu.

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı dönüyor? Hasan Arat teknik direktörünü seçti! Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı dönüyor? Hasan Arat teknik direktörünü seçti! Haberi Görüntüle

''GECE GÜNDÜZ KOŞUYOR! NE İSTİYORUZ?''

Sarı kırmızılıların 1 numarası, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un kulübe verdiği katkı ile ilgili olarak da şunları söyledi “Erden Timur, kabul edilmesi güç bir para miktarı üzerinden, kulübe destek vermiştir. Bunun mertebesi de 30 milyon dolar civarındadır. Projeler yapıyoruz, kendisi inşaat şirketinin sahibi olduğu için, proje desteği veriyor. Maddi destek veriyor. Büyük projeler yapıyor. Bunu Galatasaray’a yansıtıyor. Futbolla ilgili, gecegündüz koşuyor. Ne istiyoruz, nedir yani? Yiğidi öldür de hakkını da ver.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading