Yandex Metrica

Dünya devi Kerem Aktürkoğlu için İstanbul'a geliyor! 20 milyon euroya anlaşma tamam

Dünya devi Kerem Aktürkoğlu için İstanbul'a geliyor! 20 milyon euroya anlaşma tamam

Son dakika haberleri... Geçen sezon ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devlerinden yoğu ilgi gösteriliyor.

Spor

23.01.2024, 19:35

Yeni sezon öncesi takımdan ayrılıp,ayrılmayacağı merak konusu olan Kerem Aktürkoğlu için sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Okan Buruk'un ilk 11 planları arasında yer alan milli oyuncuya Fransız devi Lyon talip oldu.

Fransa basınında geçen haberlere göre, Dubois transferinde yakın ilişiki kuran iki takımın bu kez Kerem için bir araya geleceği iddia edildi.

Piyasa değeri 16.5 milyon Euro olan 23 yaşındaki oyuncunun şartların oluşması halinde ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN 20 MİLYON EURO!

Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan milli oyuncu için Lyon'un 10 milyon Euro teklif yapmaya hazırlandığı konuşuluyor.

Galatasaray'ın ise Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği ve bu ücretin verilmesi durumunda anlaşmanın sağlabileceğini Fransızlara söylediği aktarıldı.

Dün akşam Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçında attığı golle dikkat çeken Kerem, yaklaşık 25 metreden çektiği şutla rakip ağları sarstı.

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KASIMPAŞA'YA ATTIĞI HARİKA GOL

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading