Yandex Metrica

Derbi öncesi şok sakatlık! Son anda kadrodan çıkarıldı

Derbi öncesi şok sakatlık! Son anda kadrodan çıkarıldı

Galatasaray evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Kritik karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. Her iki takımda da 3 isim sarı kart sınırında bulunurken Beşiktaş'ta Ghezzal ve Masuaku sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Spor

23.01.2024, 22:15

Yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon takımına katkı veremeyen Rachid Ghezzal, oynanacak derbi maçta da forma giyemeyecek. Bir süredir takımla çalışmalara başlayan Emrecan Uzunhan ise görev verilmesi halinde Galatasaray karşısında oynayabilecek.Diğer yandan Beşiktaş'ta Arthur Masuaku, sakatlandı. 29 yaşındaki Kongolu Arthur Masuaku sakatlığı sebebiyle Galatasaray maçı kadrosundan çıkartıldı.

Beşiktaş'ta Romain Saiss, Valentin Rosier ve Gedson Fernandes, mücadeleye sarı kart ceza sınırında çıkacak.

Daha önce oynanan maçlarda gördükleri kartlarla üç sarı kart sınırına ulaşan siyah-beyazlı oyuncular, Galatasaray maçında da sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

CİMBOM'DA DA 3 İSİM KART SINIRINDA

Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Fernando Muslera, derbi öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Üç futbolcu sarı kart görmeleri halinde 14. haftada deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş derbisine sarı-kırmızılı taraftar yoğun ilgi gösterdi. Nef Stadyumu'nda oynanacak olan derbi için satışa çıkan biletler kısa bir sürede tükendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading