Yandex Metrica

Sitede Ara

Derbi öncesi İrfan Can Kahveci Galatasaray'ı kızdırdı!

Derbi öncesi İrfan Can Kahveci Galatasaray'ı kızdırdı!

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 32.haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi demeç savaşları başladı. Ev sahibi takımın formda yıldızı İrfan Can Kahveci, Galatasaray'ın bir iddiası olmadığını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:05

Pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci değerlendirmelerde bulundu.

FB TV'de açıklamalar yapan milli yıldız, derbiyi kazanacaklarına inandığını söyledi.

Rakiplerinin bir iddiası olmadığını belirten İrfan Can, "Tek amaçları bizi yenmek olacaktır. Bizim ikincilik için büyük bir iddiamız var. Aynı şekilde bir serimiz var ve bunu da devam ettirmek istiyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Yeneceğimizi de düşünüyorum çünkü bizim kadro kalitemiz onlara göre daha üst seviyede. İnşallah yeneriz. Bizim için her maç önemli. Amacımız bundan sonraki her maçı kazanmak ve çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmak." ifadelerini kullandı.

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Haberi Görüntüle

İRFAN CAN KAHVECİ: YETENEKLİ BİR OYUNCUYUM

Fenerbahçeli taraftarların kendisinden beklentisinin farkında olduğunu vurgulayan İrfan Can Kahveci, "Bazen sitem edebiliyorlar, tabii ki bu onların da hakkı. Büyük bir bonservis ödenerek alındım, yetenekli bir oyuncuyum. Taraftarların benden beklentisi çok yüksek. Bu süreçte biraz şansızlıklar da yaşadım. Ama hiçbir zaman pes etmeden çalışmaya devam ettim. Çünkü onların yüzünü güldürmek istiyorum. Şu anda potansiyelimin yüzde 50'sini yansıtabiliyorum. Çalışmaya devam ediyorum. Bundan sonraki süreçte dediğim gibi inşallah yüzde 100'ümle, potansiyelimi daha öne çıkaracak şekilde devam ederim." dedi.

Son olarak Fenerbahçe taraftarına çağrıda bulunan İrfan Can Kahveci, "Taraftarlarımızdan beklentim, maç bitene kadar bize destek olsunlar. Sonuna kadar yanımızda olsunlar. Öyle olduğunda bizi stadımızda yenecek takım yok. Taraftarlarımız yanımızda olduğu sürece o stattan kimse çıkamaz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading