Yandex Metrica

Dani Alves serbest mi bırakıldı? Dani Alves hapisten çıktı mı?

Dani Alves serbest mi bırakıldı? Dani Alves hapisten çıktı mı?

Barcelona ve Brezilya Milli Takımı'nın eski futbolcuları arasında yer alan Dani Alves'in adı cinsel saldırı davasıyla bir kez daha gündeme gelmişti. Barcelona yaşanan olayların ardından eski futbolcusunun adını efsaneler listesinden silmişti. Dani Alves yargılandığı davada 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak Brezilyalı futbolcu her an tahliye olabilir. 

Spor

24.03.2024, 23:54

Dani Alves cinsel saldırı suçlamasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu. Bir kadına tecavüz etmekle suçlanan Dani Alves 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Barcelona ve Brezilya Milli Takımı'nın eski furbolcusu Dani Alves suçlamaları reddetmesine rağmen tanık ifadeleri ve kanıtlarla birlikte suçlu bulunarak cezaevine gönderilmişti. Dani Alves'in tutukluluğunun sona ermesi gündemde. 

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

DANİ ALVES SERBEST Mİ BIRAKILDI?

Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı ancak 1. nilyon euro kefaleti ödemesi durumunda serbest kalmasına karar verildi. Milyonlarca dolar para kazanan Dani Alves'in kefalet ücretini ödeyerek serbest kalması an meselesi.

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

DANİ ALVES CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI?

Geçtiğimiz ay cinsel saldırıdan suçlu bulunan Dani Alves, ülke dışına çıkış yasağı ile serbest kalabilir. Ayrıca Alves'in mağdurun evine, iş yerine veya sık sık gittiği bilinen herhangi bir yere 1.000 metre yaklaşmasını engelleyen bir yasaklama emrine de uymak zorunda olduğu kaydedildi.

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Haberi Görüntüle

4.5  YIL HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Barcelona'nın eski yıldız oyuncularından Dani Alves, kentte bir gece kulübünde bir kadına tecavüz etmekten suçlu bulundu ve 4,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading