Yandex Metrica

Dani Alves kefaletle hapisten çıktı!

Dani Alves kefaletle hapisten çıktı!

Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves, cinsel saldırı suçundan hapis cezası almasının ardından yüksek bir kefalet ödeyerek serbest bırakıldı, Barcelona'da büyük yankı uyandırdı.

Spor

27.03.2024, 05:27

Dani Alves, cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra 14 ay boyunca hapishanede kalmıştı. Ancak Barcelona Mahkemesi, Alves'in 1 milyon euro'luk kefaleti ödemesi halinde serbest bırakılmasına karar verdi. Kefaletin ödenmesinin ardından, Alves hemen hapishaneden çıktı. Ancak serbest bırakılmasına koşul olarak İspanya'yı terk etmemesi ve mağdur olan kadından en az 1 kilometre uzak durması şartı getirildi.

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

BARCELONA'DA ŞOK DALGA

Dani Alves'in hapisten çıkmasının ardından Barcelona'da büyük bir dalga oluştu. Özellikle, Barcelona'nın efsane futbolcuları arasında yer alan Alves'in adının bu olayla lekelendiği düşüncesi taraftarları derinden sarstı. Kulüp yetkilileri, olayı değerlendirip resmi bir açıklama yapmadı ancak Dani Alves'in adı efsaneler listesinden çıkarıldı.

ALVES.jpg

Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

BARCELONA İLE 23 KUPA

Dani Alves, Barcelona formasını toplamda 9 yıl boyunca giymiş ve bu süre zarfında Katalan ekibiyle birlikte 23 kupa kazanma başarısı göstermişti. Özellikle, takımın defans hattında kilit bir oyuncu olarak görev yapan Alves, Barcelona taraftarları arasında unutulmaz bir yere sahipti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading